Hívj bizalommal! +36 30 953 6994

Győrösy Tamás

testépítő | fitness edző

    Mozgás nélkül nincs egészség!

    A mai civilizációban, az ember évezredek alatt kialakult lenyűgöző mozgató szervrendszere lassan funkcióját veszti, mivel mindennapi életünk nagy részét asztalnál vagy kocsiban ülve, esetleg kis mértékű, egyoldalú mozgás végzésével éljük. A mozgató szervrendszerünk, inaktivitás miatti leépülésével, kihat az összes többi (szív- és keringés, emésztő, légző, immun, ideg) szervrendszerünk működésére is, ami előbb-utóbb mindenkinél az egészség hanyatlásával jelentkezik. Az ember tudatosan, jó egészségi állapotának megtartásáért, közvetlenül, csak a mozgató szervrendszerének karbantartásával tud hatni, mellyel egy egészségtudatos életmód megteremtését alapozhatja meg. A mai kor aktív kikapcsolódás színtere az eltűnt focipályák, pinpong asztalok, szánkódombok helyett a gombaként szaporodó fitness termekbe helyeződött át, ahol modern lehetőségek sokaságával egész testünk, szervezetünk céltudatos rekreációját végezhetjük nap mint nap. Statisztikák szerint a sportolni vágyó emberek 50%-a nem tudja, ebben a megváltozott helyzetben, miként kezdjen hozzá vagy hogyan folytassa, miként találja meg a számára élményként megélhető aktív kikapcsolódást. Célom, hogy megtalálhassa mindenki a sport nyújtotta maximális lehetőséget a fitness világában és új életélményt találhasson, legyen szó, akár egy új élet kezdete felé vagy egy minőségi élet folytatásához.

    Korunkban kimutatottan az egyetlen életen át végezhető sportolási lehetőség a testépítő- és fitnesz edzések. A szakszerűen végzett fitnesz termi súlyzós edzések, nemcsak megőrizni képesek az egészséget, hanem magas szintű regenerálódási folyamatokat is képesek megindítani a szervezetben, amely természetes gyógyulást jelent kialakult szervi-szervezeti rendellenességekre. Gerinc sérvre, hátfájásra, ízületi problémákra, sérülésekre, porckopásra, csontritkulásra, szív- és keringési rendellenességekre, magas vércukorszintre, légző- és emésztőrendszeri problémákra, immunbetegségekre, depresszióra, idegrendszeri zavarokra... és még számtalan a korral, az egészségtelen életvitellel vagy akár az egyoldalú sportolással kialakult egészségügyi problémákra, kimutatottan gyógyulást hoz, a szakszerű súlyzós edzés.

    Fontos, hogy a mai civilizáció észrevegye a fitnessben rejlő tökéletes lehetőséget, az aktív kikapcsolódásra, a társadalom egészségének, teljes testi–lelki harmóniájának eléréséhez. A sportolás, a mozgás, a génállományunkkal velünk született lehetőség, mely évezredek óta az emberi faj életének alapja, melyet már őseink is felhasználták nem csak életben maradásukhoz, hanem kikapcsolódásuk élményé alakításában.