Hívj bizalommal! +36 30 953 6994

Győrösy Tamás

testépítő | fitness edző

    Ha úgy döntesz, ha kicsit is úgy érzed, hogy szeretnél valami számodra élményként megélhető mozgásformát kipróbálni, én segítek megtalálni önmagadat egy olyan világban amit én imádok, mindent tudok róla és életem részét képezi már 27 éve. Ha a legjobbat, a fitnesst vagy a testépítést választod egészséged, alakod, jól-léted rendben tartásához segítek neked elindulni, segítek a motiváció megérzéséhez, az élmény megéléséhez ebben a tökéletes sportban, amit én már soha nem tudnék abba hagyni.

    Mindenképp segítek mindenkinek megtalálni a számára is elérhető mozgás lehetőséget, mellyel újjá alakíthatja életét, karakterét, erősítheti élete minőségét. Táplálkozási és életmód tanácsadással segítek, hogy az általad választott mozgásformával minél előbb elérd rövidtávra vagy akár egy életre kitűzött célodat is. Fontos viszont, hogy tudd: mozgás nélkül nincs egészség, se helyes alakváltozás! Ha valaki bármilyen egészségesen táplálkozik, akkor sem lesz egészséges mozgás nélkül! Ha diétánál nem mozogsz megfelelően, csak az izomzatodat bontod le, nem pedig a zsírt! Tudd: fogyás vagy hízás, a mai kor legnagyobb igaz szakértői a testépítő versenyzők!

    Személyi edzőként az általad kiválasztott időpontban kísérem végig edzésidődet és változtatom edzésprogramodat, hogy minél előbb elérhesd az általad kitűzött célodat. Célom, hogy az általam vezetett edzéseidet, motiváltan és élményként éld meg, legyen szó személyedre szabott egészségtudatos szabadidő eltöltéséről vagy akár egy erős alakformáló tréningről. Mindent megteszek azért, hogy megromlott bármilyen (mozgató szervrendszeri, emésztő rendszeri, keringési, idegrendszeri, immunrendszeri) egészségügyi problémán felül tudjon bárki kerekedni fittségének elérésével, szervezete gyógyulásával.

    Számomra a világ legszebb, legszínesebb sportolási lehetőségével, 27 év szakmai tapasztalatával tudok segíteni egészséges aktív kikapcsolódáshoz, alakváltoztatáshoz, egészség megőrzéséhez, rehabilitációjához, versenyzéshez.