Hívj bizalommal! +36 30 953 6994

Győrösy Tamás

testépítő | fitness edző

    Az első 10 évemet mint fanatikus body building versenyző iszonyú erővel edzettem végig. Ahogy ilyenkor még lenni szokott, önfejűen, kevés tudással gyűjtöttem pozitív és negatív tapasztalatok sokaságát. A küzdelem mámorában, a számomra mindig fontosnak tartott, egészség és természetesség határait is átléptem néha, de talán ez is kellett ahhoz, hogy mindent tudjak a világ legnagyobb kitartását és önfegyelmét megkövetelő sportjáról.

    A mozgás, erő, kitartás világa örökre belém ivódott, de a következő 16 évemben egészségtudatos alakformálást végezve rehabilitálódtam és kreatívan, nyitottan gyűjtöttem tovább a tapasztalatokat a fitness világában.

    Mára 27 év szakmai tapasztalattal, több mint 30 ezer órányi edzéssel a hátam mögött élményként élem meg mindennapi edzéseimet, mellyel birtoklom testem változásait, táplálom szervezetem jó-létét, egészségét. 2012-ben egy egészen más szemlélettel, teljesen naturál felkészüléssel, újra kezdtem a 18 éve abbahagyott testépítő versenyzést. 2012-2013-as évben 7 megmérettetésen vettem részt, melyből a legrangosabb versenyen, a 2013 nyarán, Görögországban megrendezett INBA testépítő világbajnokságon a harmadik helyezést sikerült elérnem.

    Majd három évtizede tölti ki életemet a fittségre törekvés, amely oly sokszor segített túljutni a minden napok nehézségein. Köszönhetem neki egészségemet, kitartásomat, jó kedvemet. A sport iránt érzet szeretetem, elhivatottságom ösztönöz arra, hogy egy életén át végezhető sport erejével, motivációjával példát mutassak egy élvezhető, egészségtudatos élet eléréséhez, megteremtéséhez.
    Sajnos rossz hallani a testépítést ért rosszalló megjegyzéseket, de mint mindenütt itt is vannak úgynevezett "szakbarbárok", akik eltértek a valós testépítés művelésétől, sportszerűségétől és rossz hírnevet keltenek a hétköznapokban, ellenszenvet kiváltva az emberekből. Remélem idővel jobban megismerik az emberek a body building nagyszerűségét, valós értékét és növekvő népszerűségében fölénybe kerülnek a mindenkiben megbecsülést, elismerést kiváltó sportolók.